Mijn favoriete najaarskleuren

No Tags | Pinterest favorite | Geen reacties op Mijn favoriete najaarskleuren

Ik kan m’n geluk niet op; het wordt eindelijk lekker koud buiten, de dagen worden korter en we kunnen de nieuwe herfstkleuren in huis halen! Je begrijpt het al: de herfst is bij mij een geliefd seizoen. Daarom zet ik in deze blog mijn drie favorieten herfstkleuren voor je op een rij.

Met stipt op 1: Steel blue. Een prachtige, rijke, blauwe kleur die ontzettend goed combineert met zowel bruintinten als grijstinten. Hierdoor is de kleur in bijna elk interieur goed toe te passen.

Ga voor een combinatie van diverse blauwtinten en denim, als je een trendy en hedendaagse look wil creëren. Zelf combineer ik deze kleur in de herfst het liefst met een warm okergeel of sprankelend koraalrood. Deze combinaties zorgen voor een chique en warme uitstraling.

Sinds een aantal weken ben ik verzot op de kleur Black Hills. Een kleur die we al veel zagen in de mode, blogs en zeker ook op de woonbeurs.

De intens donkergroene kleur met een vintage gevoel combineert heel stoer met zwart maar ook een betongrijs en diep geel zorgen voor een super elegante uitstraling.

Vorig jaar al een favoriet en ook deze herfst staat de kleur Ocre zeker weer in mijn top drie. Ten eerste omdat het een echte herfstkleur is die je veel terug ziet in de natuur. Ten tweede omdat het een kleur is die heel goed samengaat met de bovenstaande en andere kleuren. En ten derde omdat ik ontzettend vrolijk word van de kleur geel!

Ik combineer de diepe, gele kleur het liefst met blauw en een grijstinten.


No Comments

Comments are closed.